Meer resultaten voor borduurwerk inlijsten kosten

Zo lijst je goed in!
Onze professionele lijstenservice, die in HORNBACH winkels bij de lijstenmakerij beschikbaar is, adviseert je en neemt het inlijsten van je afbeelding graag over. Hier komen zeker alle wensen uit.: Meer dan 700 houten en aluminiumlijsten en precies op maat gemaakt.
Lijstenmakerij Bertus Workel.
Winkelwagen 0 0. Wilt u graag een schilderij, foto, borduurwerk, posters, etsen, lithos, voorwerp, tekening of t-shirt laten inlijsten in Enschede? Dan bent u bij Bertus Workel aan het juiste adres. Dit is een professionele lijstenmaker met ruim 20 jaar ervaring.
LIJSTENMAKERIJ.
Opnieuw inlijsten van oude schilderijen, schoonmaken en opnieuw vernissen. Richt restaurants, bedrijfjes, kantoren, kapperszaken in, met spiegels groot of klein, facet geslepen, moderne of klassieke schilderijen en het inlijsten van bijhorende prenten of fotos. Restaureren voor verschillende antiekwinkels, antiek is mooi, maar het moet niet kapot zijn.
Inlijsten borduurwerk en textiel Lijstenmakerij Pool, inlijstwerk voor particulier en bedrijf.
Na de vele uren die u in uw borduurwerk of ander handwerk heeft gestoken, wilt u dat het goed, vertrouwd en vooral recht op draad wordt ingelijst. Lijstenmakerij Pool is sinds 1978 gespecialiseerd in het inlijsten van borduurwerk en gelinkt met Borduurspeciaalzaak Pool.
Lijstenmakerij Arts and Crafts Holland.
Opplakken van fotos. Daarnaast kunnen wij ook objecten voor u inlijsten zoals bijvoorbeeld borduurwerk, trouwjurken, medailles etc. Twijfelt u of wij u kunnen helpen? Neem dan telefonisch contact op of per mail. Onze passe-partouts snijden wij in elk mogelijk formaat.
Inlijsten Lijstenmakerij Nederland.
Voor het laten inlijsten van uw schilderij, kunstwerk, foto of borduurwerk kunt u het beste terecht bij een lijstenmakerij. Het goed inlijsten van een item is immers een vak apart. Zo kunt u o.a uw.: De lijstenmaker bij u in de buurt kan voor u bijna alles inlijsten.
Brigitte Handwerken.
Brigitte Handwerken is de ideale oplossing als u geen winkel in de buurt hebt, maar ook om alvast eens rond te kijken in een selectie van wat we in de echte winkel verkopen. Voor vragen stuurt u een e-mail naar info@brigitte-handwerken.nl.
Borduurwerk inlijsten: 10 tips voor het inlijsten van borduurwerk.
Dirk van Beest, eigenaar van Atelier Ceramique in Barendrecht, geeft tips voor het inlijsten van borduurwerk. Profiteer van zijn jarenlange ervaring met inlijsten! Vóór dat u gaat borduren. Kies een goede borduurstof. Uw moet zich goed realiseren dat de ene borduurstof mooier op te spannen is dan het andere.
Lijstenmakerij heeft nieuwe eigenaar steenwijkercourant.nl Nieuws Steenwijk.
Eerst bij Michaels Arts Crafts en later bij Aaron Brothers Art Marts, vervolgt Dimitri. Ik heb het vak daar van ervaren lijstenmakers geleerd en ook veel voorkomende inlijstwerken in handen gehad, variërend van fotos, prenten, posters en oude kaarten tot textiel en borduurwerk, schilderijen, kleding, medailles en verschillende voorwerpen. Er kan heel veel worden ingelijst. Bovendien komt een ingelijst werk veel beter tot zijn recht, vooral in een goed bij het kunstwerk of voorwerp passende lijst. Ik heb echt een enorme keuze in lijsten, van modern tot klassiek. Daarbij is het ook van het grootste belang dat het inlijsten op een juiste manier gebeurt voor langdurig behoud van uw kunstwerk.
De lijstenmakerij. Facebook. Google. Instagram.
Wij kunnen nagenoeg alles voor u inlijsten: schildersdoeken, panelen, fotos, grafiek, borduurwerken, diplomas en oorkondes enzovoort. Ook voor het opspannen van schildersdoeken en prints op canvas kunt u bij ons terecht. Bij uw inlijsting heeft u de mogelijk om te kiezen welk soort glas er het beste bij uw werk past. Naast helder en matglas, hebben wij ook museumglas tot onze beschikking. Dit glas is uitgevoerd met een coating die er voor zorgt dat het glas geen hinderlijke spiegeling meer heeft en daarnaast bescherming biedt tegen de invloed van UV. Bovendien voeren wij een groot aantal formaten wissellijsten in hout of aluminium. Deze zijn van prima kwaliteit en zeer geschikt om met behulp van een passe-partout, een mooie en betaalbare inlijsting te maken. Klik hier voor meer informatie over aluminium wissellijsten. Tijdens de openingstijden van de winkel ben je altijd van harte welkom om zelf of samen met ons te bekijken wat het beste bij je werk past. Het is wel aan te raden om het betreffende werk even mee te nemen. Dit maakt het uitzoeken van een bijpassende lijst en passe-partout veel makkelijker. Ook kunnen wij dan vooraf een prijsopgave geven zodat je precies weet wat de kosten zijn.

Contacteer ons