Resultaten voor embleem laten borduren

Badge borduren BorduurKoning.
Wilt u de opdracht laten borduren, ontvangt u een link via de mail en u kunt uw opdracht bestellen in onze webshop. Na ontvangst van uw betaling nemen wij de opdracht in behandeling en na 3 a 4 werkdagen ontvangt u de badges thuis.
kleding borduren Kledingcalculator, kwaliteit in bedrijfskleding!
Zo kunt u bij ons uw logo aanleveren, maar zijn we tevens in staat een borduurlogo of embleem voor u te ontwerpen. Als u nog niet weet op welke kledingstukken u uw logo wilt laten borduren, dan nodigen we u van harte uit in onze showroom om onze bedrijfskleding met eigen ogen te bekijken.
Badges / Emblemen Christine Design Bedrijfskleding borduren bedrukken.
Naast borduren, kan een logo of tekst worden geweven op een badge of embleem. Er zijn verschillende mogelijkheden qua vormen en groottes. Voor de afwerking rand van de badge kun je kiezen voor een merrowed afwerking met stijlvol geborduurde rand, of laser gesneden minder duurzaam. Kostenbesparend: flexibel en vervangbaar. Badges/emblemen zijn flexibel: je kunt eenvoudig een oud logo vervangen door een nieuwe badge over de bestaande borduring of bedrukking heen te laten plaatsen, waardoor de kosten lager zijn dan wanneer je volledige nieuwe basiskleding moet laten borduren of bedrukken.
Emblemen.
Heeft u een eigen logo? Stuur een ontwerp en laat een geborduurd embleem van de hoogste kwaliteit maken voor een verrassend lage prijs. Borduuremblemen kunnen op sportkleding aangebracht worden. Of het nu gaat om 50 of 50.000 stuks, vraag gerust geheel vrijblijvend een offerte. Prijzen zijn afhankelijk van afmeting en te borduren oppervlak.
Borduren Logo Badges bestellen vanaf 3 stuks binnen 3-5 dagen in huis! vanaf 495, Logo Borduren Op Kleding.
BADGES BORDUREN /. BADGES PATCHES EMBLEMEN. BADGES PATCHES EMBLEMEN 5 11. Geborduurde BADGES PATCHES EMBLEMEN bestellen vanaf 3 stuks! Upload uw Logo mee duidelijke JPG is voldoende. Van uw Logo moet een Borduurkaart aangemaakt worden dit zijn eenmalige kosten van 47, deze borduurkaart blijft in ons bestand en kan altijd weer gebruikt worden voor uw na bestellingen. Van tevoren laten wij altijd zien hoe uw Logo er geborduurd uit komt te zien per mail of desgewenst per post.
Logo Borduren; de goedkoopste kleding strijklogo's' in fullcolor kwaliteit bij LogoBorduren.org.
Na ontvangst van de bestelling zijn de emblemen door uzelf eenvoudig op kleding of ander textiel te strijken; makkelijker en goedkoper dan logo's' laten borduren en deze bv op uw kleding te naaien! De opdek emblemen zijn kookwasbestendig en chemisch reinigbaar, de transfer emblemen zijn wasbaar tot 40 graden. Ook na veel wasbeurten blijven de kleuren prachtig! Verwaijen, Delft: Ik" en mijn collega hebben hier al een paar keer besteld en wij zijn erg tevreden over het resultaat op onze werkkleding, prima materiaal, goede afdruk, betaalbare prijs, complimenten, bedankt." Wat is het verschil tussen strijk emblemen en geborduurde logo's? Kunnen jullie ook emblemen voor ons ontwerpen? Is er ook een snellere manier dan een strijkbout om emblemen op te brengen? Zijn de emblemen ook in andere vormen te leveren? Overzicht alle vragen. Voor wie zijn de strijk emblemen en logo's' geschikt? ZZP-ers en MKB ondernemers: uw eigen bedrijfslogo als embleem stof op uw bedrijfskleding of werkkleding.
Welkom bij De Borduurmeesters in Groningen! De Borduurmeesters.
Hier bent u aan het juiste adres om meer informatie te krijgen over het borduren en bedrukken van kleding en het ontwerpen van bijbehorende logos. Nieuw op onze website zijn de digitale PDF catalogussen, hier kunt u op uw gemak bladeren in de collectie werk en promotiekleding die wij kunnen leveren. Waarom kiezen voor De Borduurmeesters? Een van de grootste borduurbedrijven van Groningen. 12 stuks kleding in één borduurronde klaar te maken. Eerste in Nederland met een SWF tweemaal 4-kops borduurmachine. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Vakkundig advies voor een goed resultaat. Direct een offerte aanvragen kan via de website. Heeft u al een logo, plaatje of tekst die u op de kleding geborduurd of bedrukt wilt hebben? Voeg dit bestand dan eenvoudig toe aan uw offerte aanvraag. Voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier, per email info@deborduurmeesters.nl of telefonisch 050-3130900. Via de website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen. Uw kunt uw gewenste logo of plaatje uploaden in JPG, GIF, EPS, PDF. de feestdagen en het onderhoud van onze machines, zijn we van 23 december tot en met 7 januari gesloten. we wensen u fijne dagen en een mooie jaarwisseling. Grote Leliestraat 60. website laten maken.
Embleem Borduren Emblemen en Badges Blok Borduren.
Bij Blok Borduren kunt u ook vakkundig uw badges / emblemen laten borduren voor bedrijfskleding, promotiekleding of kleding van uw vereniging. Voor het maken van uw embleem gebruiken wij draad en textiel van topkwaliteit. Een eigen embleem geeft een professionele uitstraling.
Carnavalsemblemen laten Borduren Vaststikken DenBosch Fasion.
Home Kledingreparatie Carnavalskleding vermaken Emblemen laten stikken. Carnavalsemblemen laten vaststikken borduren in Den Bosch. Heeft u losse carnavalsemblemen gekocht en wilt u deze op uw colbert of boerenkiel laten vastzetten in s-Hertogenbosch? Bij kledingreparatie Den Bosch hebben wij jaren lang ervaring met het vaststikken borduren van carnavalsemblemen op colberts, jasjes en kielen.
Logo borduren Jumble.
De keuze in toepassing, materiaal en persoonlijke afwerking kiest u zelf, zo is er voor elke toepassing een oplossing te borduren. Logo borduren op een badge. Wilt u uw logo zelf makkelijk toe kunnen voegen aan kleding, of verspreiden onder leden, dan is een geborduurde badge of embleem perfect voor u.

Contacteer ons